Het Nieuwe Recruitment

Interactieve website en videografie voor overbrengen unieke werkwijze

Arbeidsmarktcommunicatie

Videografie

Websites

Onze uitdaging

HNR – Het Nieuwe Recruitment doet de wervings- en selectieprocedures op haar eigen persoonlijke manier. Het bedrijf vindt persoonlijkheid belangrijker dan iemands CV. HNR organiseert daarom regelmatig activiteiten, zodat werkgevers een goede eerste indruk krijgen van de aanwezigen. De uitdaging die wij kregen is om ervoor te zorgen dat HNR deze unieke werkwijze structureel online kon gaan overbrengen.

Onze aanpak

Tijdens het brainstormen voor een juist plan van aanpak, merkten wij al snel dat er ook behoefte was aan het optimaliseren van interne werkprocessen. Er moest dus niet alleen een website gerealiseerd worden die interactief is en aansluit bij het imago van HNR, maar het moest ook zorgen voor een efficiëntere en goedkopere manier van het verwerken van vacatures en kandidaten. Ontwikkelen maar!

Resultaat

We hebben een interactieve website ontwikkeld, waardoor het beter aansluit op de doelgroep en het imago van HNR. Vooral onze videografie heeft hierin een grote bijdrage geleverd. Om de interne werkprocessen te verbeteren hebben we advies gegeven en een nieuwe tool ontwikkeld voor op de website. Na livegang zijn wij videopartner geworden van HNR, wat ervoor zorgt dat ze constant online zichtbaar zijn op de juiste manier.

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!