MVGM

Nieuwe webstrategie en ontwikkeling internationale website

Websites

Onze uitdaging

Het project was een uitdaging op verschillende vlakken. Binnen een zeer korte periode moest er vanwege een internationale rebranding een nieuwe website worden ontwikkeld. Niet alleen een nieuw jasje, maar ook een compleet andere structuur voor honderden pagina’s in meer dan tien talen. Dit in samenspraak met meerdere projectteams binnen de organisatie.

Onze aanpak

Na verschillende inspiratiesessies en opstellen van een maatwerkplan, zijn we een erg nauwe samenwerking gestart. Noodzakelijk omdat de rebranding van MVGM gelijk liep aan ons ontwerpproces. Van brainstorm en design tot de volledige ontwikkeling, iedere dag werd er hard gewerkt om de nieuwe internationale website binnen de deadline te realiseren. Vanuit de behoefte die ontstond om arbeidsmarktcommunicatie als een los onderdeel te gaan zien, hebben we tussentijds een ‘Werken bij MVGM’-website ontwikkeld.

Resultaat

Trots gevoel! Een gebruiksvriendelijke, meertalige, eenvoudig te beheren, snelle corporate website die staat als een huis. Oeps, flauw woordgrapje. Verder hebben we ook nog binnen de deadline een ‘Werken bij MVGM’-website gerealiseerd, gekoppeld aan het recruitmentsysteem van HR. Los van deze resultaten hebben we een sterke samenwerking opgebouwd met het internationale marketingteam van MVGM. Ons team kijkt uit naar alle dooronwikkelingen de komende jaren.

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!