Springbay Cocktails

Shaken, Stirred, & Styled: De digitale transformatie van Springbay Cocktails

Onze uitdaging

Springbay Cocktails is een gerenommeerd merk dat cocktails toegankelijk wil maken voor iedereen. Het bedrijf stond voor de uitdaging om zijn groeiende community op een effectieve manier te bereiken en te betrekken. De bestaande website was niet modern of functioneel genoeg om deze missie te ondersteunen. Aan ons de vraag hier verandering in te brengen.

Onze aanpak

We begonnen met een analyse van de bestaande website en de behoeften van de doelgroep. Ons team ontwikkelde een nieuwe, moderne website met een fris en gebruiksvriendelijk ontwerp. We legden de nadruk op het verbeteren van de gebruikerservaring.

Daarnaast stelden we een nieuwsbriefstrategie op om de betrokkenheid van de community te vergroten. De nieuwsbrief bevat informatie over onder meer producten, maar ook inspirerende cocktailrecepten, tips en exclusieve aanbiedingen.

Resultaat

Een moderne en functionele website die de huisstijl van Springbay Cocktails goed tot zijn recht brengt en die herkenbaar zal zijn voor trouwe klanten. De nieuwsbriefstrategie leidde tot een hoge engagement en wist een ware community binnen de doelgroep te creëren.

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!