VNO-NCW

Training Employer Branding voor betere werving personeel

Arbeidsmarktcommunicatie

Onze uitdaging

VNO-NCW draagt bij aan de belangen van ondernemingen van verschillende grootte en verspreid over allerlei sectoren. Het organiseert voor alle leden een aantal keer per jaar thema’s in samenwerking met het Werkgeverservicepunt en het UWV. Het probleem was dat ondernemers en mkb’ers niet goed weten hoe om te gaan met personeel. Ondernemers waren niet op de hoogte van manieren om werknemers aan te trekken of te behouden.

Onze aanpak

Om ondernemers en MKB’ers hierover informatie mee te geven, hebben wij vanuit een samenwerking met VNO-NCW, UWV en Werkgeversservicepunt een training georganiseerd. Het was een interactieve online training over Employer Branding. Hierin namen wij ondernemers mee in de interne omgang met personeel en alles wat daarbij komt kijken.

Resultaat

Bij de training waren zeker 80 tot 100 bedrijven aanwezig die aandachtig tot het einde de training hebben bekeken. Na afloop ontvingen zowel VNO-NCW als wij zelf een hoop positieve reacties. We zijn blij dat we veel ondernemers verder hebben kunnen helpen op het gebied van arbeidsmarktcommunicatie.

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!