Van Ginderen

Vernieuwde digitale aanwezigheid voor installatie- en beveiligingsbedrijf

Branding

Google vindbaarheid

Social Media

Websites

Onze uitdaging

Sinds 1970 is Van Ginderen bv hét toonaangevende installatie- en beveiligingsbedrijf in Den Haag en omstreken. Om met de tijd mee te gaan en nieuw publiek aan te trekken, is het essentieel om de website up-to-date te houden en actief gebruik te maken van social media. Dit werd in de bestaande communicatie niet optimaal gecommuniceerd. Aan ons de vraag ze hierbij te helpen!

Onze aanpak

Onze aanpak was gericht op het geven van een verjongende uitstraling aan Van Ginderen. We besloten om de huidige website in een nieuw, moderner jasje te steken. Met de bestaande website als uitgangspunt, is er een compleet nieuwe moderne huisstijl tot stand gekomen. Door middel van diverse brainstormsessies kwamen we gezamenlijk tot een concept, dat vervolgens door onze designafdeling werd vertaald naar een compleet nieuw webdesign. Ook hebben we een aantal compleet nieuwe pagina’s ontwikkelt, namelijk Duurzaamheid, Projecten en een Werken bij pagina. Verder heeft ons team geholpen met het optimaliseren van de websitecontent, zodat deze beter vindbaar is in zoekmachines zoals Google.

Resultaat

Het resultaat is een gemoderniseerde website die trouwe klanten van Van Ginderen nog steeds herkennen, maar dan in een geüpdatete uitvoering die ook nieuwe klanten aanspreekt. Daarnaast hebben we een volledige social media- en marketingstrategie opgezet, waardoor Van Ginderen de gewenste modernisering en betere vindbaarheid heeft bereikt. En dit boekt al snel resultaat. Sinds livegang van de nieuwe website is het aantal nieuwe gebruikers met meer dan 12% gestegen. Een resultaat om trots op te zijn!

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!