Belofteprijs voor ‘Ondernemers van de toekomst’

Wat zijn we hier blij mee! In eerste instantie waren we al enorm trots om op basis van onze pitch door de jury tot finalist van de Belofteprijs verkozen te worden. De jury beoordeelde verschillende ondernemers als ‘Ondernemers van de toekomst’, hét thema van dit jaar. Er werd gelet op punten als duurzaamheid, sociaal toegevoegde waarde, innovatie en creativiteit, betekenis voor en binding met de gemeente, inspelen op robotisering en digitalisering, ambities en onderscheidend vermogen.

Stemmen

Toen we eenmaal in de finale stonden, wilden we natuurlijk winnen. We kregen 2 weken lang de tijd om stemmen van het publiek te verzamelen, wat voor een marketingbureau als wij natuurlijk gelijk een leuke uitdaging was! Hoewel we wisten dat we veel stemmen verzamelden, bleef het toch enorm spannend. De andere 2 finalisten van de Belofteprijs, Bravo! en Inzamelhelden, hebben beide namelijk ook erg leuke concepten en een grote achterban.

Mooie woorden van de jury

Voordat de uitslag bekend werd gemaakt, had de jury ook nog per finalist een beoordeling. Voor RV Webdiensten waren dit de volgende mooie woorden: “De jury is erg onder de indruk van het lef, de ambitie en de groeipotentie van het bedrijf. Professionele presentatie en aanpak op het gebied van marketing. In korte tijd een indrukwekkend (inter)nationaal klantenbestand opgebouwd. Knap hoe zij op jonge leeftijd al zover zijn gekomen. Het bedrijf straalt kracht en ambitie uit! Met het geven van voorlichting over de gevaren van Social Media toont Roy Vathorst zich bovendien maatschappelijk betrokken. Een inspirerend voorbeeld voor jonge ondernemers!”

RV Webdiensten wint Belofteprijs

De titel heeft het natuurlijk al verklapt, we hebben gewonnen! We dachten dat Roy na de Regionale Startersavond in Zoetermeer nu de zenuwen wel onder bedwang kon houden, maar dat bleek anders te zijn. Tot de laatste seconde vond iedereen het ontzettend spannend. Uiteindelijk kwam de jury met de uitslag: De winnaar van de Belofteprijs Pijnacker-Nootdorp 2018, met maar liefst 47% van de stemmen, is geworden… RV Webdiensten!

Bedankt!

Namens ons hele team van RV Webdiensten willen we natuurlijk iedereen ontzettend bedanken voor het stemmen afgelopen 2 weken. Familie, vrienden, opdrachtgevers, natuurlijk de jury en alle andere betrokkenen. We zijn enorm trots op het winnen van deze prijs en zien het dan ook als motivatie om de gemeente trots te maken.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!