Afgelopen woensdagavond 21 november was de Regionale Startersavond bij Dekker Zoetermeer. Dat was natuurlijk al een bekende locatie voor ons. Het was weer dé beurs voor startende ondernemers uit de regio. Een initiatief van Gemeente Pijnacker-Nootdorp, Gemeente Lansingerland, Gemeente Zoetermeer en Ter Zake Het Ondernemershuis.

Met ruim 300 bezoekers en positieve reacties was het een geslaagde avond! Roy Vathorst is gevraagd om zijn training over Social Media te geven. Tijdens het plenaire gedeelte voor alle bezoekers in de zaal, moest hij vragen over het ondernemerschap beantwoorden. Ons team van RV Webdiensten was bovendien aanwezig om mensen te informeren over wat wij voor starters kunnen betekenen.

Starterskrant

“Naast zijn studie leerde Roy zichzelf aan om websites te ontwikkelen. In combinatie met al zijn diensten op het gebied van social media ontstond RV Webdiensten. Inmiddels is het bedrijf gegroeid naar een full-service marketingbureau.”

Hoe is het begonnen? Waar ontstond de passie voor Social Media en waar komt RV Webdiensten vandaan? In de starterskrant, onder het kopje ‘Vanuit passie je eigen onderneming starten’, heeft Roy ook zijn verhaal verteld. Benieuwd naar zijn complete verhaal of naar de hele krant?

Bekijk starterskrant
artikel over RV Webdiensten in Pijnacker-Nootdorp

Bij ondernemen hoort social media, maar hoe? Welke kanalen zijn handig om te gebruiken en op welke manier? Welke berichten deel je wel met je doelgroep en welke berichten juist niet? Waar is je doelgroep eigenlijk te vinden? Tijdens de training kregen de ondernemers verschillende tips over de manier waarop social media gebruikt kan worden als ondernemer of voor je bedrijf. Do’s and don’ts in de social media wereld worden dan besproken.

training & advies

 

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!