Websites

Aangezien je op deze pagina bent, hoeven we je waarschijnlijk niet meer uit te leggen wat het nut van een website of webshop is. Wel kunnen we je alvast uitleggen dat alle websites en webshops die wij maken, maatwerk zijn. Wij maken het altijd volledig mobiel toegankelijk en de mogelijkheden zijn eindeloos.

.. al meer dan 315
sterke websites ontwikkeld

Onze webdesigners beginnen pas na een onderzoek met betrekking tot de visie, de doelgroepen en meer. Alles om altijd voor iedere website tot een uniek ontwerp te komen wat matched en werkt.

Voor optimale performance moet een website altijd onderhouden worden. Ons team staat daarom doorlopend klaar om het volledige onderhoud van jouw website te kunnen verzorgen.

Wij beheren onze eigen servers, voor de snelste en meest betrouwbare hosting. Eventueel zelfs geheel op maat! Liever alles in eigen beheer houden? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

Wij zullen de laatste zijn die een website opleveren met de boodschap: Succes ermee! Nieuwe klanten genereren of gewoon een online visitekaartje afgeven? Samen kijken we naar het doel van de website.

Van beeldmateriaal tot sterke teksten, wij adviseren of verzorgen de complete content om de website onderscheidend te maken. Beeld zegt meer dan 1000 woorden, dus bereid je voor op korte, krachtige teksten.

Een website die niet gevonden wordt, is als een auto zonder benzine. Alle websites ontwikkelen wij compleet volgens de richtlijnen van Google. Hierna begint voor onze experts het optimaliseren.

Ook goede support na livegang.
Want dan begint het pas.

Het laatste gevoel wat moet ontstaan is dat we wachten met website wijzigingen, omdat dit voor extra gedoe of facturen zou zorgen. We hebben daarom een uitgebreid support team om jouw wijzigingen in content of upgrades aan websites te verzorgen. Altijd direct reactie en uiterlijk binnen 24 uur is het verwerkt.

Succesverhalen

DeltaSafe Groep

Een nieuw online tijdperk voor gerenommeerd beveiligingsbedrijf

RKCS Curaçao

Interactieve website voor schoolbestuur Curaçao