DeltaSafe Groep

Een nieuw online tijdperk voor gerenommeerd beveiligingsbedrijf

Branding

Google vindbaarheid

Social Media

Websites

Onze uitdaging

Met ruim 30 jaar ervaring in de beveiligingssector was DeltaSafe al uitgegroeid tot dé beveiligingsspecialist in de omgeving Amsterdam. Om deze relevantie vast te houden en het level van expertise te blijven weerspiegelen, is het belangrijk een website te hebben die zowel gebruiksvriendelijk als up-to-date is. Aan ons de taak dit te realiseren en de online aanwezigheid van DeltaSafe groep te herdefiniëren om deze beter aan te laten sluiten bij moderne verwachtingen.

Onze aanpak

Om deze uitdaging aan te gaan, begonnen we met de ontwikkeling van een compleet nieuwe website. We kozen voor een ontwerp dat zowel mooi als gebruiksvriendelijk is. Ook gaven we het ontwerp een frisse uitstraling door de huisstijl te moderniseren.

Daarnaast optimaliseerden we de website voor SEO en SEA, ontwikkelen we een consistente en herkenbare look voor social media en nieuwsbrieven, en produceerden we impactvolle videocontent die de expertise van DeltaSafe in de schijnwerpers zet.

Resultaat

Het eindresultaat is een geheel gemoderniseerde digitale aanwezigheid voor DeltaSafe. Met een nieuw webdesign, een aansluitende look-en-feel voor de nieuwsbrief en social media en pakkende videocontent gaat DeltaSafe Groep de toekomst tegemoet. Ook de implementatie van een sterke SEO- en SEA-strategie werpt zijn vruchten af. Het websiteverkeer geniet een forse stijging.

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!