De branche Retail
maakt ons enthousiast

Winkel(keten)s hebben niet alleen te maken met de altijd blijvende druk om in te blijven haken op trends en veranderingen binnen de maatschappij. Ook constant zichtbaar zijn is een vereiste om nieuwe klanten te genereren of om een betrokken vaste klantenkring te krijgen. De combinatie tussen offline en online marketing moet in balans zijn om echt stappen te kunnen maken.

Hét marketingbureau met een 2-0 voorsprong in de retailbranche

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor retail. Van websites en videografie, tot campagnes en branding. Tientallen winkel(keten)s maakten al gebruik van onze flexibele manier van samenwerken.

Nieuwe medewerkers werven de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie van een winkel of retailconcept. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!