De branche Overheid
maakt ons enthousiast

Overheidsinstanties hebben niet alleen te maken met de altijd blijvende druk om in te blijven haken op trends en veranderingen binnen de maatschappij. Ook regelgeving omtrent content is een noodzakelijk aandachtspunt waar bij iedere uiting over na moet worden gedacht. Verder is alleen zichtbaarheid niet genoeg, het gaat juist om de activatie binnen de doelgroepen die we moeten bereiken.

Hét bureau met een ruime ervaring in marketing voor overheidsinstanties

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor overheidsinstanties. Van webinars voor interne communicatie en projectvideografie bijvoorbeeld, tot het geven van advies of het verzorgen van de complete citymarketing. Tientallen instanties en gemeenten maakten al gebruik van onze flexibele manier van samenwerken.

Nieuwe medewerkers werven de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie van een instantie of organisatie. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!