De branche Onderwijs
maakt ons enthousiast

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op scholen. Waar eerst altijd de focus lag op het werven van nieuwe leerlingen, zien we nu vaak dat vooral het werven van nieuwe medewerkers aandacht vereist. Verder zien we ook een trend dat het steeds belangrijker wordt voor scholen om niet alleen een duidelijke visie te hebben, maar om dit ook daadwerkelijk uit te stralen. Dit begint bij een sterke (online) profilering.

Hét marketingbureau met een 2-0 voorsprong in de onderwijsbranche

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor het onderwijs. Tientallen scholen, onderwijsinstanties en besturen hebben wij ondersteund bij een sterke profilering, een nieuwe website of voor het ontwerpen van een compleet nieuwe huisstijl bijvoorbeeld.

Nieuwe medewerkers werven de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie van de school of het bestuur. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!