Geen extra medewerker,
maar een team aan specialisten.

Van altijd bovenaan op Google en altijd zichtbaar op Social Media, tot het onderhouden van de website en het blijvend creëren van actuele content. Wij worden in principe de marketingafdeling van jullie organisatie, waarin we al onze oplossingen op elkaar afstemmen. Een samenwerking waarbij altijd op ons gerekend kan worden. Niet alleen voor oplossingen, maar ook voor pro-actief meedenken.

.. ervaar het onmisbare gevoel
van jouw eigen marketingteam.

1. Alle disciplines in huis

Meer dan 10 expertises ter beschikking.

4. Geen grote investeringen

Dure software of apparatuur.

7. Geen vaste contracten

En geen arbeidsvoorwaarden.

2. Garantie van kwaliteit

Noodzaak voor onszelf.

5. Voorspelbare kosten

Door ervaring goed in te schatten.

8. Geen verspilde tijd

Niet met 4 partijen hoeven schakelen.

3. Bij uitval gaat alles door

Meer dan 20 collega’s die klaarstaan.

6. Pro-actieve mentaliteit

Wij denken altijd zelf na over de next step.

9. Vast contactpersoon

Onze ervaren projectleider is ready!

Google Mijn Bedrijf.

Maak het makkelijk voor klanten om jouw bedrijf te vinden op Google. Jouw vermelding wordt weergegeven wanneer mensen op Google zoeken of via Google Maps naar uw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Wij verzorgen van A tot Z de vermelding via Google Mijn Bedrijf. Laat jouw bedrijf van de beste kant zien om nieuwe klanten te werven of om het gemakkelijker te maken voor huidige klanten..

Geef jouw website een boost.

Elke website of webshop kan meer geoptimaliseerd worden voor Google, dan het op dit moment is. Voor gloednieuwe websites of juist verouderden, valt hier vaak nog erg veel te halen. Wij maken een analyse, bekijken de website uitgebreid van ‘binnen en buiten’ en zullen uitleggen hoe we dit kunnen optimaliseren voor Google. Voordat je begint aan grote investeringen, zorgen wij eerst voor een sterke basis waardoor jouw website staat als een huis.