De branche Vastgoed
maakt ons enthousiast

Vastgoedconcepten hebben niet alleen te maken met de altijd blijvende druk om in te blijven haken op trends en veranderingen binnen de maatschappij. Ook constant zichtbaar zijn en vooral betrouwbaarheid uitstralen is een vereiste om nieuwe klanten te genereren of om een betrokken vaste klantenkring te krijgen. Het begint allemaal bij een sterke profilering.

Hét marketingbureau met een 2-0 voorsprong in de vastgoedbranche

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor vastgoedconcepten. Van websites en videografie, tot online campagnes en branding. Tientallen bedrijven maakten al gebruik van onze flexibele manier van samenwerken. Voor de lancering van een nieuw concept, maar ook om een concept naar het volgende level te tillen.

Nieuwe medewerkers werven de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie van een vastgoedconcept. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!