De branche Beveiliging
maakt ons enthousiast

De beveiligingsbranche is constant in ontwikkeling. Van nieuwe wet- en regelgeving waar rekening mee moet worden gehouden, tot up-to-date blijven met de modernste beveiligingsapparatuur. Wat we echter zien in deze branche, is dat de online aanwezigheid en profilering vaak nog achter blijft. Juist waar deze tegenwoordig zo belangrijk is. Constant zichtbaar zijn en vooral betrouwbaarheid uitstralen is een vereiste om nieuwe klanten te genereren of om een betrokken vaste klantenkring te krijgen. Het begint allemaal bij een sterke profilering.

Hét marketingbureau met een 2-0 voorsprong in de beveiligingsbranche

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor beveiliging. Van websites en social media, tot campagnes en branding. Tientallen beveiligingsorganisaties maakten al gebruik van onze flexibele manier van samenwerken.

Nieuwe medewerkers werven de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie van een beveiligingsbedrijf. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!