De branche Recruitment
maakt ons enthousiast

De recruitmentbranche beweegt sneller dan elk ander. Logisch natuurlijk met alle maatschappelijke ontwikkelingen en de bijbehorende krappe arbeidsmarkt. Het werven van personeel en kandidaten is lastiger geworden dan het vinden van klanten. Sommige recruitmentbureau’s stappen hierdoor zelfs af van een eerder bepaalde visie en verliezen kwaliteit als het gaat om de match die ze weten te maken, zonde op lange termijn!

Hét bureau met een 2-0 voorsprong in marketing voor recruitment

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor recruitmentbureau’s. Zichtbaarheid is niet meer genoeg, het gaat juist om de activatie binnen de doelgroepen die we moeten bereiken. Verder zien we dat recruitment en marketing steeds meer overlap krijgen en zijn daarom voor verschillende bureau’s dan ook een vaste partner als het gaat om werving door middel van online campagnes bijvoorbeeld.

Nieuwe medewerkers werven voor intern juist de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie van een organisatie. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter, intern en extern.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!