De branche Lifestyle
maakt ons enthousiast

Lifestyle concepten hebben niet alleen te maken met de altijd blijvende druk om in te blijven haken op trends en veranderingen binnen de maatschappij. Ook constant zichtbaar zijn is een vereiste om nieuwe klanten te genereren of om een betrokken vaste klantenkring te krijgen. De combinatie tussen offline en online marketing moet in balans zijn om echt stappen te kunnen maken.

Hét marketingbureau met een 2-0 voorsprong in lifestyle concepten

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor lifestyle concepten. Van websites en videografie, tot campagnes en de complete branding. Tientallen lifestyle concepten maakten al gebruik van onze flexibele manier van samenwerken, vanaf de lancering of om een merk naar een volgend level te tillen.

Nieuwe medewerkers werven de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie een lifestyle concept. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!