De branche Non-profit
maakt ons enthousiast

Een maatschappij zonder non-profitorganisaties is ondenkbaar. Tevens zien we bij non-profitorganisaties vaak nog meer energie om het verschil te kunnen maken dan bij commerciële organisaties. Juist waar de intentie om iets te betekenen zo groot is, verdient dit natuurlijk een betrokken doelgroep. Echter, met alleen veel ambitie betekent het niet gelijk dat die doelgroep er vanzelf komt.

Hét marketingbureau met een 2-0 voorsprong voor non-profit organisaties

Door jarenlange ervaring met meerdere opdrachtgevers binnen deze branche, durven wij te zeggen dat we een voorsprong hebben op het gebied van marketing voor non-profit organisaties. Het is steeds belangrijker geworden om onderscheidend te zijn, de boodschap ook daadwerkelijk op de juiste manier uit te stralen en om ervoor te zorgen dat de passie van binnenuit ook gezien wordt. Al tientallen non-profit organisaties hebben wij hierbij ondersteund.

Nieuwe medewerkers werven de grootste uitdaging?

De krappe arbeidsmarkt heeft een grote invloed op verschillende branches. Een tekort aan medewerkers kan helaas voor veel verstoring zorgen binnen de visie van een non-profitorganisatie. Alleen ‘betere vacatureteksten’ is te makkelijk gezegd om ook daadwerkelijk resultaat te behalen. Van strategiebepaling tot de complete uitvoering in het ontwikkelen van een werken-bij website, het beheren van social media en het opzetten van gerichte campagnes. Wij maken het werven efficiënter en resultaatgerichter.

Net zo enthousiast als wij?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!