Naetur

Lancering van nieuwe internationale webshop voor sieraden

Webshops

Onze uitdaging

Naetur is een snel opkomend en wereldwijd sieradenmerk, wat zich al snel ook is gaan richten op fashion. Het merk had een webshop nodig die internationaal toegankelijk en functioneel is voor de doelgroep: jonge vrouwen. Het is vooral van belang dat de webshop honderden bestellingen per dag aankan en dit overzichtelijk is te beheren.

Onze aanpak

We hebben vooral geluisterd naar de wensen vanuit Naetur. Een webshop die in eerste instantie vooral functioneel is en daarmee nog niet per se visueel aantrekkelijk. We hebben dus een plan gemaakt om een sterke webshop te ontwikkelen wat optimaal functioneert, om in een later stadium pas de visualisering als prioriteit te zien. Ontwikkeld op een server wat mee kon groeien met het de grote aantallen bezoekers tegelijk.

Resultaat

Met alle uitdagingen die bij een internationale webshop komen kijken, is er een webshop gerealiseerd die in de eerste maanden al wereldwijd tienduizenden bezoekers heeft mogen ontvangen. Een sterk genoeg fundament voor pieken met duizenden bezoekers tegelijk. Een webshop waar Naetur een mooie opstart mee heeft kunnen maken.

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!