Romee Strijd

Miljoenen views met YouTube video’s voor topmodel

Social Media

Videografie

Onze uitdaging

Op het YouTube kanaal van Romee Strijd werden al langere tijd vlogs geupload. De vraag was, hoe gaan we op korte termijn een boost creëren in het aantal abonnees en de betrokkenheid hiervan? En kunnen we dat bereiken door meerdere interessante video’s te publiceren in de maand december?

Onze aanpak

We zijn 2 weken lang Romee Strijd en haar partner Laurens op de voet gaan volgen, in binnen- en buitenland. Ter voorbereiding zijn er scripts en draaiboeken gemaakt en is er een complete planning voorbereid. Inhoudelijk moesten de video’s natuurlijk heel sterk en aantrekkelijk zijn. Verder hebben we een eigen stijl voor Romee gecreëerd, bestaande uit een vaste intro, transities, een nieuw logo en meer om extra herkenning te krijgen binnen YouTube.

Resultaat

Productie en complete nabewerking van meer dan 10 video’s afgerond. In totaal meer dan 20 miljoen views, waarvan 2 video’s die eruit zijn geschoten met per video meer dan 6 miljoen weergaven. Verder zijn er in dezelfde periode en korte periode daarna ruim 100 duizend abonnees bijgekomen. Recent hebben we de samenwerking voortgezet met de opname van een ‘Hometour’. Ruim 900 duizend views!

Hier ook staan binnenkort?
Neem contact op en daag ons uit.

🍪 Yum, wij hebben een speciaal recept voor onze cookies!