Efficiënter en effectiever werven,
door sterke employer branding.

Je kijkt niet voor niks op deze pagina. Jullie zijn waarschijnlijk meer opzoek naar nieuwe, goede medewerkers, dan specifiek naar meer nieuwe klanten. Geen verrassing met alle ontwikkelingen binnen de maatschappij op dit moment. Nu speelt waarschijnlijk ook de vraag hoe het wel gewoon weer eenvoudig wordt om nieuwe mensen te werven. En laten wij nou precies het antwoord op deze vraag weten!

De stappen naar echt resultaat

Positionering

Wat is er nodig en waarom? Welk doel stellen we met elkaar om naartoe te werken? Hoe kijken potentiële medewerkers van buitenaf naar de organisatie?

Branding & content

Een sterke branding heeft veel invloed op het beeld dat (potentiële) medewerkers van jouw organisatie hebben. Wij creëren vervolgens de geschikte content.

Development

De technische stappen die nodig zijn om efficiënt te werven. We ontwikkelen een gekoppelde vacaturepagina of uitgebreide, aantrekkelijke ‘werken bij’ website.

Marketingactivatie

Nu alles staat als een huis, is het tijd voor de activatie. We gaan zorgen voor zichtbaarheid, conversie en natuurlijk het binnenhalen van nieuwe medewerkers.

Contentcreatie

Wij kijken verder dan alleen een betere vacaturetekst. Bij employer branding draait het om storytelling. Hoe gaan we de bedrijfscultuur ook uitstralen en hoe gaan we onze boodschap kunnen overbrengen op potentiële medewerkers? We gaan met fotografie en ‘werken bij’ videografie aan de slag om passend beeldmateriaal te creëren, wat te gebruiken is voor alle kanalen.

‘Werken bij’ website

Van een gekoppelde vacaturepagina tot een compleet nieuwe ‘werken bij’ website met de juiste uitstraling. We laten niet alleen meer een vacature zien, maar geven een complete inkijk in jouw organisatie. Dit helpt voor nieuwe kandidaten tijdens de oriëntatie en het beslisproces. Via dit losse kanaal zijn nu ook de doelgroepen te splitsen. Klanten via de hoofdwebsite, nieuwe medewerkers via het losse kanaal. Targetten maar!

Social Media & Campagnes

Zodra alles staat als een huis, gaan we aan de slag met losse campagnes of met het social media beheer. Precies de mensen vinden waar je naar opzoek bent, met een laag budget en toch op een creatieve manier: Bij één van onze opdrachtgevers was er al langere tijd een grote vraag naar chauffeurs. Voor een relatief laag budget hebben we binnen 2 weken ruim 50.000 mensen bereikt binnen de doelgroep. Tientallen sollicitaties en meer dan 100 reacties op het bericht. 

Volledig uitbesteden?

Vaste expert

Staat altijd voor jullie klaar.

GRATE Agency Branche Recruitment

Meten is weten

Rapportages waar je wat aan hebt.

GRATE Agency Branche E-Commerce

Continuiteit

Blijvend werven op de achtergrond.

Transparant

Altijd zicht op het plan van aanpak.

GRATE Agency Branche Recruitment

Alles-in-1

Bijna al onze disciplines betrokken.

GRATE Agency Branche E-Commerce

Allround

We kijken verder dan alleen vacatures.

Succesverhalen

De Haagse Scholen

Crossmediale aanpak voor betere werving van medewerkers

Het Nieuwe Recruitment

Interactieve website en videografie voor overbrengen unieke werkwijze