Google vindbaarheid

Een prachtige website is helaas tegenwoordig niet genoeg om klanten te trekken. De structuur, opbouw, en technische instellingen van jouw site bepalen hoe goed vindbaar je bent via Google en andere zoekmachines. Wij weten precies wat er technisch noodzakelijk is en vooral praktisch nodig is om de website richting de #1 positie te krijgen. Voor bestaande én compleet nieuwe websites.

.. stap voor stap naar de #1 positie in Google

Scan & nulmeting

Een uitgebreide scan om de website van ‘binnen en buiten’ te analyseren. Inzicht in wat de volgende stappen worden.

Techniek

Op technisch vlak moet de website of webshop staan als een huis. Dit is dus altijd stap 1 voordat we gaan investeren.

Teksten

We herzien bestaande teksten of schrijven compleet nieuwe content. We optimaliseren de teksten voor Google.

Google Mijn Bedrijf

Soms vergeten we de basis, die juist zo belangrijk is. We stellen alles in en zorgen voor het juiste online visitekaartje.

Linkbuilding

Sterke linkverwijzingen genereren om de reputatie van de website te verhogen. Een waardevolle stap voor de lange termijn.

Cijfertjes

Wij kennen Google Analytics en zorgen voor cijfers waar we ook echt wat mee kunnen. Heatmaps als volgende stap?

Google Mijn Bedrijf.

Maak het makkelijk voor klanten om jouw bedrijf te vinden op Google. Jouw vermelding wordt weergegeven wanneer mensen op Google zoeken of via Google Maps naar uw bedrijf of vergelijkbare bedrijven zoeken. Wij verzorgen van A tot Z de vermelding via Google Mijn Bedrijf. Laat jouw bedrijf van de beste kant zien om nieuwe klanten te werven of om het gemakkelijker te maken voor huidige klanten..

Geef jouw website een boost.

Elke website of webshop kan meer geoptimaliseerd worden voor Google, dan het op dit moment is. Voor gloednieuwe websites of juist verouderden, valt hier vaak nog erg veel te halen. Wij maken een analyse, bekijken de website uitgebreid van ‘binnen en buiten’ en zullen uitleggen hoe we dit kunnen optimaliseren voor Google. Voordat je begint aan grote investeringen, zorgen wij eerst voor een sterke basis waardoor jouw website staat als een huis.

Google cijfertjes.

Wij koppelen Google Analytics aan jouw website of webshop, zodat je altijd alle statistieken kan inzien. Verder kunnen wij dit beheren en analyseren om ook daadwerkelijk iets met de gegevens te doen. Zou je nog een stapje verder willen? Dan kunnen wij zelfs ondersteunen bij het live analyseren van bezoekers, waarbij we meekijken met de muis tijdens het bezoek of meten waar hoevaak in de website wordt geklikt.

Succesverhalen

DeltaSafe Groep

Een nieuw online tijdperk voor gerenommeerd beveiligingsbedrijf

DUX

Verfrissende online identiteit voor innovatieve zakelijke groep