Van advies of ondersteuning krijgen,
tot het volledig kunnen uitbesteden.

Je kijkt niet voor niks op deze pagina. Waarschijnlijk hebben jullie het zelf te druk voor Social Media of is er een gebrek aan kennis om te starten of om het op de juiste manier te beheren. En precies daar komen wij, met een team wat klaar staat om dolgraag met jullie Social Media aan de slag te gaan.

Ontdek en neem contact op met GRATE agency

Onze werkwijze

Overleg & plan

Wat is er nodig en waarom? Welk doel stellen we met elkaar om naartoe te werken? Posten we alleen om zichtbaar te zijn of posten we om te groeien?

Content & uitstraling

Een Social Media strategie zonder sterke content is geen optie voor ons. We posten niet voor het posten, we posten kwaliteit. Is er al genoeg content of wordt dit stap 1?

Aan de slag

Nemen wij alles uit handen of verdelen we de taken? Voor ons is het allebei mogelijk, als het maar werkt. We kijken samen naar jullie wens hierin en gaan aan de slag.

Contentcreatie.

Een goede strategie op Social Media begint bij goede content. Creativiteit is daarbij tegenwoordig een vereiste om aandacht te trekken van je volgers. Ons team is er altijd klaar voor om nieuwe content te bedenken, te maken en om het eventueel te posten. Wij zitten vol met ideeën om de juiste doelgroep op een leuke en creatieve manier te bereiken met onze eigen content.

Beheer en onderhoud.

Zonder interactie, geen Social Media. Naast het posten van de juiste content en rekening houden met statistieken, is interactie de kern voor het creëren van bereik en binding bij de juiste doelgroep. Reageren op reacties, recensies en privéberichten kan een volledige dagtaak zijn. Toch wordt het verwacht door bijna iedere bezoeker van jouw pagina’s. Wij regelen deze dagtaak, snel en op de juiste manier.

Contentcreatie Instagram en Social Media door RV Webdiensten
social media facebook bij RV Webdiensten

Campagnes.

Precies de mensen vinden waar je naar op zoek bent, met een laag budget en toch op een creatieve manier: Bij eén van onze opdrachtgevers was er al langere tijd een grote vraag naar chauffeurs. Met onze campagne hebben we voor een relatief laag budget 50.000 mensen bereikt, binnen slechts twee weken. Mannen tussen de 25 en 55 jaar, woonachtig in Noord-Holland met ‘vrachtwagens’ als concrete interesse. Binnen twee weken stroomden er tientallen sollicitaties binnen en waren er meer dan 100 reacties op het bericht.

Influencers.

We hebben dagelijks contact en werken samen met veel verschillende influencers. In verschillende branches, voor verschillende soorten merken. Van het content creëren voor promotieberichten, tot het verzorgen van complete fotoshoots voor een nieuwe kledinglijn. Wij werken met en voor influencers.

social media influencer marketing RV Webdiensten

Volledig uitbesteden?

Vaste expert

Staat altijd voor jullie klaar.

GRATE Agency Branche Recruitment

Meten is weten

Rapportages waar je wat aan hebt.

GRATE Agency Branche E-Commerce

Continuïteit

Een team wat er altijd is.

Transparant

Altijd inzicht in de planning.

GRATE Agency Branche Recruitment

Alles-in-1

Materialen, software en meer.

GRATE Agency Branche E-Commerce

Allround

We kijken verder dan alleen socials.

Succesverhalen

DeltaSafe Groep

Een nieuw online tijdperk voor gerenommeerd beveiligingsbedrijf

Van Ginderen

Vernieuwde digitale aanwezigheid voor installatie- en beveiligingsbedrijf