Webshops

Wij creëren de sterkste WooCommerce webshops voor retail, B2B, groothandels, e-tail, B2C en marketplaces. Van een sterk concept en design, tot de conversie en het optimaliseren. Na jarenlange ervaring in het ontwikkelen van webshops, weten wij ook integraties te realiseren met honderden verschillende platformen en software.

.. al meer dan 75
sterke webshops ontwikkeld

Onze webdesigners beginnen pas na een onderzoek met betrekking tot de visie, de doelgroepen en meer. Alles om altijd voor iedere webshop tot een uniek ontwerp te komen wat matched en werkt.

Voor optimale performance moet een webshop altijd onderhouden worden. Ons team staat daarom doorlopend klaar om het volledige onderhoud van jouw website te kunnen verzorgen.

Wij beheren onze eigen servers, voor de snelste en meest betrouwbare hosting. Eventueel zelfs geheel op maat! Liever alles in eigen beheer houden? Ook dat is natuurlijk geen probleem.

Wij zullen de laatste zijn die een webshop opleveren met de boodschap: Succes ermee! Nieuwe klanten genereren of de conversie snel verhogen? Samen kijken we naar het doel van de webshop.

Van beeldmateriaal tot sterke teksten, wij adviseren of verzorgen de complete content om de webshop onderscheidend te maken. Beeld zegt meer dan 1000 woorden, dus bereid je voor op korte, krachtige teksten.

Een webshop die niet gevonden wordt, is als een auto zonder benzine. Alle websites ontwikkelen wij compleet volgens de richtlijnen van Google. Hierna begint voor onze experts het optimaliseren.

Stagemarkt bij GRATE Agency - Mike legt Sun een project uit
GRATE Agency - Website en Webshop

Ook goede support na livegang.
Want dan begint het pas.

Het laatste gevoel wat moet ontstaan is dat we wachten met webshop wijzigingen, omdat dit voor extra gedoe of facturen zou zorgen. We hebben daarom een uitgebreid support team om jouw wijzigingen in content of upgrades aan websites te verzorgen. Altijd direct reactie en uiterlijk binnen 24 uur is het verwerkt.

Succesverhalen

Wintersport Live

Marketplace webshop voor partners van wintersport community

Naetur

Lancering van nieuwe internationale webshop voor sieraden